31-05-2009

afdrukken maken



Heey iedereen.
Wij hebben afgelopen les dus inderdaad wat ideeen op papier gezet en zijn bij t volgende gekomen...
Zindzi had het idee om meubels te maken die een afdruk achterlaten op de plek waar het staat, op het moment dat iemand op het meubelstuk gaat zitten.
Ze had verschillende meubels bedacht, haar schetsen volgen nog. (Maar denk aan een stoel van grote potloden.. )
Het achterlaten van een afdruk door ergens op te zitten leek ons een leuk thema om mee door te gaan met zijn alle. Dan werken we aan eenzelfde soort ding, maar kunnen we het zelf invullen. Wat vinden jullie hiervan?
Ik had bv bedacht dat je ook een blok van dat groene spul voor bloemstukken kan nemen, als stoel. Door erop te zitten maak je een afdruk en zo heb je een stoel die voor jou perfect is.
Of een doodnormale stoel waar je onder de zitting een vel kan neerleggen en waarvan de zitting als ware een stempelkussen is, zodat je stempels van billen krijgt.

Deze gabber!

Zaterdag 6 juni


Hi allemaal,
Zindzi, Kiki en Anna hebben afgelopen zaterdag hun iedeeen uitgewerkt, gaat echt enorm goed! zitten hele leuke ideeen en uitwerkingen bij! Zij zullen het snel even op het blog zetten met wat uitleg erbij, zodat iedereen op de hoogte is. Ga ook vooral thuis nog even aan de slag met het op papier zetten van je gedachten, zoals Saron een aantal weken geleden al zei: in design bestaat niets als je het niet kan zien!

Ik wil graag meteen even afspreken voor aankomende zaterdag 11 uur. Lies van NOWHERE komt dan langs om te kijken naar wat er allemaal gemaakt is en ze zal het zelf verder uitleggen op het blog later deze week.

Probeer er dus allemaal te zijn.

Happy Trails!

29-05-2009

Morgen


Meiden, morgen:

Jorge is druk bezig met een expositie in Berlijn, maar ik ben morgen bij NOWHERE 12 uur. Nog niet iedereen heeft zich gemeld, maar voor wie kan, ik zie jullie graag daar.

28-05-2009

Your new best friend!

Het is de nieuwste rage in Japen.
De Mannen BH. Het is een gat in de markt, vooral bij gestressde zakenmannen.

Het lingeriebedrijf WishRoom heeft het afgelopen jaar 6.000 herenbh's verkocht.

Voor ong. euro 22,- per stuk wordt de mannenbh (lekker makkelijk) bij je thuis bezorgd en vooral mannen in de leeftijd van 30 tot 40 kopen de bh.




Volgens de directeur van WishRoom zijn de bh's populair door hun kalmerende werking. Ze kunnen zich beter concenteren en ontspannen.

Inmiddels stijgen de verkoopcijfers nog steeds en worden er nu 1.000 mannenbh's per maand verkocht.

En zijn er nu ook complete sets (bh & slip) te koop in bijv. een tijgerprint.



Nou Toby en Gorgie! Je weet wat je te doen staat!

Zaterdag


Wie kan er allemaal (niet) zaterdag?
Zondag is nog steeds moeilijk voor sommigen.
Het zou ook fijn zijn als we er weer een keer allemaal kunnen zijn
om even te overleggen.

Er zijn vorige keer een aantal zeer bruikbare en leuke dingen bedacht,
waar we misschien even op door kunnen borduren. Zou de ideeen ook graag een beetje verder uitgewerkt willen zien. Denk dat ze wel de moeite waard zijn.

Ik zeg dus zaterdag, bij nowhere 13:00 uur. Who's up for that!?

24-05-2009

geen workshop


nee dames, er is geen workshop. iedereen heeft het druk met examens en vanalles en nog wat. begin volgende week maken we een nieuwe afspraak.

Heel veel succes, haal tienen!

23-05-2009

jaaah lijkt me leuk dat gedoe in die verfoverval shit. :p
kuskus BURKA

22-05-2009

Foto jus

http://s487.photobucket.com/albums/rr237/KikivanCaspel/Nowhere%20pARTi/17-5-2009/


Grrrrrr hij wil helemaaaaaal niet doen wat ik wil.
Nou dan moet het maar zo.
De foto's van 17 Mei

zondag

hee
wat is er deze zondag voor workshop?
kus

20-05-2009

Covermodels


Voor het Summer workshop boekje willen we graag jullie op de voorkant zetten!

Het leek ons tof als er twee tot vier van jullie in een verfoverall op de foto willen gaan.

We hebben een optie op een fotograaf voor zondag 31 mei aansluitend op jullie workshop.

Lijkt jullie dit leuk? En kunnen jullie ook?




Het blog is open


Hi jongens, het blog is vanaf nu open voor iedereen, dat betekent dat iedereen em kan lezen. Nowhere koppelt em dan aan hun site.

18-05-2009

Even iets anders



Hee allemaal.
Aangezien ik de komende 3 zondagen niet kan. En ook de examers veel te leren hebben. Dachten we om een keertje op een andere dag samen te komen.
Dus nu moeten jullie allemaal even zeggen wanneer het jullie dan wel uit zou komen.

Ik kan zaterdagen de hele dag, Dinsdag avond, woensdag vanaf ongeveer 8 uur en vrijdag. Aankomende zondag avond moet ik oppassen, maar de rest van de zondag avonds zouden in principe wel mogelijk zijn.

Reageer dus allemaal even snel, dan kunnen we iets plannen!

Groenten
Kiki

Goede vooruitgang geboekt zondag. willen zullie wat foto's bloggen met een kleine uitleg aan de rest? Lekkor lekkor!

16-05-2009

..

psst mensen.. 
ja sorry k besta nog.. 
en ja sorry ik laat niets van me zien of horen..
ik verdrink in de stapels boeken.. en de bergen stress
maar eens moet de eerste keer zijn..

ik heb even nieuwe energie nodig.. kunnen jullie me wat energie sturen...?




15-05-2009

Storm That Brain!


We hebben een aantal dingen besproken afgelopen zondag. Geanalyseerd wat we hebben gedaan en wat we hebben gezien. Overeenkomsten en terugkerende thema's.
Jullie moeten hier nu echt zelf mee aan de slag in jullie hoofd en in jullie schetsboeken en dan veel met elkaar praten.

Als er geen dingen/ schetsen/ ideeen komen vanuit jullie hebben we weinig om mee te werken. De vorige workshops en exposities dienen als inspiratie. De workshops die nu volgen (elke zondag) zijn er om jullie te helpen met het komen tot een eindresultaat.
Dit is jullie eindresultaat

Het gaat om wat jullie willen, vraag jezelf dat dus af: Wat willen we zeggen? Wat willen we laten zien? Waar lijkt het op? Moet het grappig zijn of serieus? Allebei? Als we een statement willen maken, waar gaat dat dan over? Hoe duidelijk moet dat te zien zijn? Wat kunnen leuke materialen zijn om goed mee te werken?

Google een beetje rond, verzamel plaatjes, foto's, begin te schrijven, praat er met mensen over, etc etc...

Notulen van zondag in het kort:

We vinden het leuk als je iets kan doen met het voorwerp. Zoals de ring waar je steeds iets anders op kan steken, de lijst tape en de Garbage Pin. Iets wat je op verschillende manieren kan gebruiken/ aanpassen.

Veel dingen die we gezien en gedaan hebben hadden te maken met:
Dierlijke Elementen,
Het Menselijk Lichaam,
Persoonlijkheid/ Identiteit van de kunstenaar(s)
Het Vrouw Zijn,
Langzaam Tempo,
Alledaagse Dingen, Rituelen, Voorwerpen, Gebeurtenissen.
Iets wat zijn waarde heeft verloren weer waardevol maken.
Wat nog meer?

Bij brainstormen (en schetsen), of het nou met jezelf is of met anderen, kun je geen fouten maken. het is een kwestie van je gedachten de vrije loop laten en je bek een douw geven. soms komen er rare dingen uit, soms leuke, soms onbruikbare en soms bruikbare.. maar uiteindelijk liggen er dingen op tafel waar je wat mee kan. Het is een proces wat heel leuk en spannend kan zijn en waar je alsmaar beter in kan worden. Lekker veel lef hebben helpt.

Enjoy!

workschop zondag 17 mei !!! saron paz





saron paz gaat deze week de workschop begeleiden ,saron komt uit israel en is hier om zijn master studie af te ronden op het sandberg institute ,
na vorige week zondag een knoop doorgehakt te hebben over wat eventueel te maken (meubel achtig)..komt saron met zijn skills jullie helpen .ik heb wat plaatjes bij gedaan over zijn werk check ook even zijn website daar staat veel info op www.sarohm.com
de workschop begint om 13.00 uur bij nowhere ..tot dan x

Awkward




Dit zou wel eens een NOG beter blog kunnen zijn dan de onze!


http://awkwardfamilyphotos.com/
oke peoples,
Tobias , Fay en ik zijn op een terrasje in de zon op het idee gekomen de expo volledig in te delen in het thema dieren. Wat we daarbij bedacht hebben ( en dat idee komt door t verhaal van de dode lama.. ) is om ergens vandaan ( en ik heb al een adres en bedrijf gevonden) dieren huiden of opgezetten dieren , zoals bijv. leeuwen , tijgers, ijsberen, dode lama's etc. vandaan te toveren, en er zelf creaties in de vorm van meubels uit te creeëren. neem bijv het idee om een opgezet die te vullen met hetzelfde materiaal als een fatboy, en er dus een fatboy vna te maken. of bijv van de nek van een giraffe een lamp. Dat was een beetje het idee, en dat kan nog veel verder uitgewerkt worden.
Dusss...Wat vinden jullie ervan ?
laat maar ff commentje agter..
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

11-05-2009

inspiration in my head!





toobbiiaas!
wil jij dat oranje of roze briefje met al onze aantekeningen even op de blog zetten?

09-05-2009

reminder voor morgen zondag 10 mei in de jaren 13.00.uur

en neem even je fotos mee van je werk +schetsen ...x

08-05-2009

Brief van studenten. Anyone interested?

wij zijn vier studenten aan de opleiding cmv van de hva en mogen als project een feest organiseren in club canvas. ons idee is om nieuw en jong talent bij elkaar te brengen en zo een spetterende avond neer te zetten voor de artiesten zelf, maar zeer zeker ook voor het publiek!

Gedurende de avond zal er een dj draaien om het publek in de sfeer te brengen. Daarnaast willen we acts uit de workshops van Nowhere gebruiken. Zo krijgen de talentvolle jongeren uit jullie workshops de kans om in een andere omgeving op te treden.

Wij zijn intussen een aantal keer langs geweest bij julliie workshops en nu is onze vraag aan jullie. willen jullie met ons samenwerken in de vorm van advies over wie uit jullie workshops geinteresseerd is en ook gemotiveerd is om voor een publiek hun product te laten zien?

graag horen we van jullie.

niels hansen

Damn, it's cold!





oohh chilly





More Coolness





Cool stuff