31-07-2009


ik ga maandag weg
en mn schoenen zijn nog niet af....
maar als ik trug kom zal ik Hard Werken.

kuskuskuskuskus

29-07-2009

nice


kwam dit toffe krukje tegen, geen credits helaas.
tis zo stil op de blog.. iedreen zit lekker in zn eigen wereldje of hard te werken. even een toepasselijk fototje
with Love voor jullie allemaal

Aloe
Photobucket
heey guys.
Im back in town. Wanneer zijn jullie er weer allemaal, en wanneer meeten we?
Leuke fotos staan er op t blog! :D

22-07-2009

Nothing to do with nothing, but..AWESOME!

Lots more on youtube: Dancing Inmates!
All the 'cool' prisons are doin it these days!

21-07-2009

Uitmarkt 2009 'pARTi tIMe'


NOWHERE presenteert tijdens de UITMARKT 2009 pARTi's own Kiki van Caspel, zij gaat iets bijzonders doen op de UITMARKT. NOWHERE vroeg ook of wij als pARTi al iets te exposeren hebben als een soort preview van onze eigen expo. Dit zal in de Theaterschool zijn het laatste weekend van AUGUSTUS. Dingen die af zijn (iig Stampstoel/serVIES/Wrapschoen)zullen daar te zien zijn. Leuk!

18-07-2009

REMINDER REMINDER


Yo Yo Morgen (zondag) 18:00 Expositie eerstejaars rietveld mode in Chiellerie met Zindzi en Sophia als modellen op de muren. Shirts vs Jeans. Goed begin van de International Fashion Week Amsterdam.Komt dat zien, wijntje drinken. Lekkor lekkor.

14-07-2009

Oproep van Club Zonder Filter


In answer to Stockholm's callout we're organizing a flashmob dance tribute to Michael Jackson here in Amsterdam. We'll be performing Thriller on Leidseplein and we are looking for people to be part of the performance. Full details on FB invite...in the meantime check out:
http://www.facebook.com/flash.amsterdam
MELD JE AAN! op facebook of CLUB@ZONDERFILTER.NL

11-07-2009

holyday.....

hey .......kids happy ibiza tijd....voor dat jullie los gaan .drop even op het blog waneer je weg bent en weer terug komt ...zodat we een goede planning kunnen maken ...x

09-07-2009

19 Juli Chiellerie- Shirts vs Jeans


Production of the ehibition and flyer design Dee Jonas
model on the right our own pARTi member Zindzi.
http://partinowhere.blogspot.com
http://deejonas.blogspot.com
click voor groter plaatje op het kleine plaatje.
Foto's by stepupfront

Thop!

en niet te vergeten raule the bouwer...peace out!!!

Agnieszka ...thanx for helping us out !!!

anna stempel stoel






fay butt


dammmn good work

cami .......fay .....dumbo chair




gaat dammm goed ,alleen nog een beetje naaien en vullen die hap ,ik ben erg benieuwd dit ding wordt the bomb ...
denk ook even als je op dat party eiland zit bakken aan the presentatie ,paar notes kan geen kwaad ...

fat lady chair ...van alloee

nice work .moeten nog wel wat dingen aan gebeuren .hoofd en armen ,achterpoten weg halen
maby nog die kleding dingen oma jurk schoenen ? zou wel een beetje oppassen dat het clownesk wordt oftewel te lollig , je concept is sterk beetje jammer als het zo,n grap wordt ,
naast dat je als jullie weer terug zijn je de stoel moet afmaken,kan je alvast aan de presentatie gaan denken ,wie is die fat lady chair ?

Ben erg benieuwd naar foto's!


Lekker gewerkt?

08-07-2009

hoera we hebben en zo goed als af (stempel stoel).....anna kun je nog die fotos er van droppen!!! cheers

07-07-2009

oja ik ben er morgen om 11 uur scharp ...zonder crocket (sopa) moet ergens anders crime strijden )
zie jullie morgen x
parti girls ....ik wil nog wat toevoegen aan het lijstje van thinks to do ,naast het maken van de objecten ,moeten we ze ook gaan presenteren .dit betekent foto video performen ,,wat het best bij je concept en werk (object) past .
als we beeld matriaal hebben van het werk kunnen we dat laten zien aan de bevroren fontijn.
aangezien jullie werk eerder afkomt dan kiki en zindzi ,kunnen we die al in een presentatie pakken voor een ontmoeting met de fontijn.frozen.zodat besproken kan worden hoe de (schow expo) er uit komt te zien en natuurlijk de inhoud van het werk ,ik zelf denk dat jullie werk conceptueel erg sterk is ,dit moeten dan ook in die presentatie zichtbaar worden ,dus gaan we veel aandacht aan de presentatie geven ,om te beginnen zou ik gaan denken aan ervaring en ruimte ,waar past het object en waar ervaar je het optimaal ,
dit zijn wat dingen waar je aan kan denken

space

contex

story

we gaan donderdag in de lunch even brainstormen over wat we kunnen doen hier mee
ik denk dat het wel handig is om even voor die tijd al even na te denken en notes te maken over je project hoe en wat .

xj

firework painting- gaafheid


pARTi productieproces... naaien met Agnieszka!


Morgen - woensdag 8 juli - en overmorgen - donderdag 9 juli - zijn er weer pARTiproductiedagen van 11.00-17.00 en aanwezig zullen zijn: Jorge, Tobias, Lies (donderdag), Anna, Aloe, Fay. EN: Agnieszka. Zij is een supernaaiwonder die nu kostuummaakster is voor Cirque du Soleil. Zij komt morgen helpen tussen 12.00 en 16.00 minimaal met naaien. Dus Fay! Kom alsjeblieft op tijd. Nowhere huurt Agnieszka in dus er moet ECHT gewerkt worden. Agnieszka kan jou ook helpen met naaidingen Aloe! Okee. Naald-en-draad-dagen. Als Kiki en Zindzi terug zijn van vakantie gaan we verder met hun dingen.

Ons doel voor de komende twee dagen is om de drie zitdingen af te maken, en donderdag gezamenlijk een plan te maken voor presentatie. We hebben mooie foto's nodig zodat we een afspraak met de baas van de Frozen Fountain kunnen maken.

Ik weet zeker dat het gaat lukken, ik voel het! Geef jezelf alvast een schouderklopje. Liefs. Lies

06-07-2009

hey.. Aloe (burkah) ik kan die foto,s niet vinden van die vrouw op een kameel van jou ...maar die zijn erg goed en zijn duidelijk ook van jou van toepassing ,ik zou ook denken aan een goede foto documentatie met een goed verhaal (concept) net als die andere fotos,

x

03-07-2009

Rietveld Endexam Show


Dit weekend is de eindexamen expositie van de Rietveld. Zeker de moeite waard! Vooral het hoofd gebouw waar alle design afdelingen zijn. Er is heel veel, dus het duurt even voordat je alles gezien hebt. Praten met de makers maakt het altijd een stuk interessanter, dan is het allemaal beter te begrijpen. Voor de mensen die erover denken ooit naar de Rietveld te gaan is het helemaal goed om brutaal om je heen te vragen daar. Enjoy!

wishlist

hee tobi,
als je nog wilt dat ik cheapmonday stuff voor je koop in stockholm, moet je even voor zondag een wishlist aan me doorgeven, dan kan ik die stuff voor je halen. yo man.

kuskus

02-07-2009

Volgende week woensdag en donderdag!

Wie kunnen er NIET op woensdag 8 en donderdag 9 juli?! Zodat we hulptroepen nog 1 keer kunnen organiseren en dingen af kunnen maken. Als jullie nite kunnen: laat me ook weten en laat me weten wanneer je wel kunt. Als de objecten klaar zijn gaan we ze goed fotograferen en willen we dat aan kunnen bieden aan de bijzondere plekken waar we eerder over gesproken hebben: Frozen Fountain en Droog. liefs. Lies

http://www.youtube.com/watch?v=WnN-wK5_7Mw

opgeruimd staat netjes

hej. jullie dingen zijn opgeruimd door grandmaster Jorge en hittegolf Lies. maar jullie weten verder wel he, ik ga er geen betuttelende dingen meer over zeggen.
als ik niks van jullie hoor....ben ik om 14:00 bij nowhere om de spullen naar het art lokaal te brengen ........

01-07-2009


ik begrijp ook wel dat jullie dat niet expres doen maar thomas heeft wel een punt ,,als je klaar bent ruim je ook op, naast lastige besluiten van artistieke aard is opruimen wel een van eenvoudigste werkjes denk ik (spullen in het art lokaal) ..ander moet iemand anders dat doen ,
wie gaat dat voor vrijdag doen ? voelt iemand zich geroepen ?

zOOi

Beste dames van pARTi. Ik vind jullie cool en al, maar dit kan niet door de beugel. Al jullie zooi (ja, zo heet dat als jullie je werk gewoon achterlaten zomaar) ligt gewoon in de gang. Sterker nog, jullie hebben helemaal niks opgeruimd. Opruimen hoort OOK bij werken. We krijgen binnenkort de brandweer op bezoek voor een inspectie en als dit er dan nog ligt schuiven we de rekening (als in 300.000 euro) gewoon door naar jullie. Nee, even om het echie. Hier loopt iedereen zich al een paar dagen aan te ergeren. Jullie moeten als jullie hebben gewerkt ook ECHT ECHT achter je kont opruimen. Dat is het minst wat jullie kunnen doen. Voor vrijdag moet dit weg!