26-01-2010

facebook

hee lieverdjes,
ik heb een foto's van pARTi op mn facebook gezet, omdat ik dacht dat iedereen dat wel had, maar alleen tobs niet.. dussss tobias moet facebook aanmaken. sowiesoooo
verder heb ik ook een eigen blog gemaakt.. ..
http://zindzizwietering.blogspot.com
wat reclame voor mezelf..:P
koesjes

21-01-2010

Parklicht


WESTERPARK - Jorge Bakker is uitgeroepen tot winnaar van de ontwerpwedstrijd van de portiersloge in Cultuurpark Westergasfabriek. Zijn ontwerp 'Parklicht' combineert dag en nacht in het park en vormt vanwege het lichtontwerp een mooie combinatie met de gebouwen en omgeving. Het stadsdeel nam samen met het Sandberg Instituut het initiatief om de portiersloge aan te kleden.

Twaalf (oud)studenten dienden een plan in en vier voorstellen werden tentoongesteld in het stadsdeelkantoor. Bezoekers konden een stem uitbrengen op een ontwerp. Er zijn in totaal 63 stemmen uitgebracht, het merendeel op het ontwerp van Jorge Bakker. 'Parklicht' is te bewonderen vanaf 20 maart 2010.

Meer informatie op: www.onderwerper.com


04-01-2010


Het plan is om binnenkort even met z'n allen wat te eten. Dan kunnen we even terugblikken op vorig jaar en het misschien ook even hebben over het nieuwe jaar!

Later meer daarover!

Foto's: Ja, thopp!

03-01-2010

HAPPY NEW YEAR!

hee lievelingen.

HAPPY NEW YEAR!

en ja.. what about that new year.. zindzi heeft nog niet eens foto's gepost van dat oude jaar... sorry .. beetje hectisch alles nu.. maar ik zal het doen zosnel als ik tijd heb..

en tobi en jorge,.. komt er dit jaar eigenlijk een nieuwe pARTi? of niet? want een vriendinnetje van mij wil ook wel meedoen geloof ik.. ?

kusjes