22-12-2010

filmfilmfilm

Morgen is filmavond.
Helaas kunnen Zindzi en ik er niet bij zijn. We hebben wel een poster opgehangen en een facebook event aangemaakt.
Dingen die er moeten zijn en waar misschien iedereen gewoon wat van mee kan nemen zijn:
-denkens, kussens
-films want we hebben nog niets uitgekozen. Dus als iedereen een film meeneemt kunnen we dan nog kiezen. Denk aan dat het voor iedereen een beetje leuk moet zijn. Dus niet een ontzettende meisjes film of een iedereen gaat dood film. Anders kunnen we ook nog wat gaan huren. We hadden bedacht:
- The Truman Show
- Pulp Fiction
- The enternal sunshine of the spotless mind
- Forrest Gump

Ook:
- Er hangt nog geen scherm, komt Michel dat nog regelen?
-Popcorn, kunnen we in Nowhere microwaven. Duurt wel even als je een grote bak wilt hebben, dus niet 10 minuten van te voren bij beginnen is wel zo handig.

Goed. Ik kan morgen overdag nog wel. Ik weet niet precies wie er allemaal nu komen. Ik heb de sleuter van Lies weer. Maar misschien komt Tobias ook wel?

19-12-2010

En wie regelt en kiest een film voor donderdag


als ik wat kan doen laat me weten

En ik wil ook nog even kwijt dat ik echt ontzettend trots ben op jullie allemaal, we hebben iets heel bijzonders neergezet. you did it again! applaus voor jezelf.

woensdag

Wie o wie komt er woensdag met mij pARTiën? Ik heb de sleutel van Lies

13-12-2010

Wie is er morgen in parti (hoelaat?) (Let me know) Ik kom morgen, kan al in de ochtend. 'S middags ben ik op mn vaders doka dia's van mn foto's aan het schieten, want van digitaal naar dia is 20 euro per dia en de opstart kosten zijn ook 15 euri Plus BTW. fuckers. Dus ben rond drie vier weer weg, maar ga iig even mn kamertje afmaken.
Moet ik nog dingen meenemen? Ga ff langs de praxis in de ochtend

x

briefing voor de dichters


lieve pARTi peoples: willlen jullie (behalve Ana, hoewel: Anna: titel?) nog even wat steekwoorden op een papier knallen en naar mijn inbox sturen over je kunstwerk in Public pARTi? Dan kan ik de dichters briefen.

10-12-2010



En dr is helemaal geen beamer he?

Kleurgamma is een van de weinige die ik kan vinden, de enige eigenlijk tot nu toe om van digitaal naar dia te gaan. Hema doet ut niet. Keycolor op de elandsgracht ook niet. Heb de kleurgamma een mailtje gestuurd, of het donderdagochtend klaar kan zijn, en hoe hoog de kosten zijn. Maar geloof erg hoog!

09-12-2010

Parti
From Wikipedia, the free encyclopedia
Jump to: navigation, search
For the Hungarian surname, see Parti (surname).
"Big idea" and "Big ideas" redirect here. For other uses, see Big idea (disambiguation) and Big ideas (disambiguation).
"Partis" redirects here. For the block of almshouses, see Partis College, Bath.
Not to be confused with Partie or Party.

A Parti or Parti pris [1] / from the French Prendre parti meaning " to make a decision " [2], often referred to as the big idea [3] , is the chief organizing thought or decision behind an architect's design presented in the form of a basic diagram and / or a simple statement.[4]

08-12-2010







Vandaag begonnen aan het maken van de 'projectie-kamer', die uiteindelijk een soort puntige vorm krijgt. Hij staat wel dicht op de bar, hope u dont mind. Jorge en ik konden ook niet echt bedenken waar t anders kon, want Fay heeft natuurlijk voor dr performance die hoek achter nodig, plus ruimte voor publiek. En geloof dat kiki en camille ook de hele ruimte voor t raam gebruiken. Wordt wel gaaf! Overdag zie je miss niet zo veel, maar als t beetje donker wordt zien de projecties dr goed uit.


work yesterday


06-12-2010


click it like it's hot
...
Wat ideeën/schets. Weet niet of het duidelijk is?
Het lijkt mij wel interessant te spelen met het bekijken van foto's en tegelijkertijd deze beïnvloeden en een nieuw beeld te creeen. (Op een manier die dicht bij de foto's zelf staat)Ben nog niet echt klaar maar veel verder dan dit ben ik nog niet gekomen.

ps. Tobias. Morgen ben ik niet in de buurt van Kafka. Misschien morgen in oost als jullie dr dan nog zijn, maar heb dan denk ik nog niet veel meer dan dit. Woensdag ben ik daar ook, anders dan...? Jasper niet te pakken gekregen. ge-smst: no response so far. Morgen weer proberen.
Wie o wie is er morgen aanwezig na vijf ?

05-12-2010

bierviltjes

het idee we hebben niet veel geld we hebben witte planken die bijna door het hele pand lopen als een soort van rode draad.maby kunnen we die goed gebruiken als een display object
bierviltjes kunnen fungeren als een pixels zodat je texten of figuren kan maken op de witte planken.als je gaat stapellen daan zou je zelfs 3d kunnen werken,verder kan je de viltjes een kleur geven of beschrijven wat ever you want ...ik hoop dat het een beetje duidelijk is.als iemand andere ideen heeft hoor ik ze graag.
nog maal als mensen bouw plannen hebben hebben kan ik ze helpen als je een paar schetsen maakt
ik ben dinsdag weer in het pand ...

aub reageren op het plan met de bierviltjes .dan kunnen we der werk van maken!!!!!!!

een idee voor de witte planken op de grond langs de muren.




02-12-2010





Hey dames, jullie kunnen nu ook werken aan je eigen werk in de ruimte en er moet nog wel het een en ander gebeuren dus probeer er zoveel mogelijk te zijn Jorge was vandaag de hele dag Remy alleen.

Jorge en ik zijn er morgen en zaterdag ook weer veel dus we verwachten wat gezichtjes te zien. We zijn er ook voor om jullie te helpen bedenken/bouwen etc- als je iets van ons wilt zeg het op tijd.

It's our Parti


PARTI party 16 dec. . . . Denk na over wat jullie willen en send your wishes.

STOFZUIGER!


Sweethearts. De stofzuiger in de Parti space is van Nowhere, of liever gezegd van het schoonmaakbedrijf dat daar schoonmaakt en moet elke avond/ middag - na gebruik, terug naar Nowhere, zoals al gezegd was. Nu hebben de schoonmakers 3 dagen Nowhere niet kunnen zuigen. So pleaeaease: de laatste die weg gaat: brteng de stofzuiger terug voor 17.00 naar Nowhere. bisou.
+ check jullie Facebook mail ladies!

01-12-2010

ben d'r vrijdag weer !

kiki

hoe staat het met het huisje?
ik heb hier een bedrijf voor pallets zoals ik vertelde had heb ik daar een keer 60 pallets gekregen (stuk maar wel bruikbaar) !!

http://www.ruiterkisten-pallets.nl/

als mensen wat willen bouwen ...laat het weten dan kan ik je helpen!

even tussendoor: er was nog wat onduidelijkheid over wie the ramones waren (je weet we, van die tshirts van de h&m :) : Music history lesson 1