25-08-2009

Hey everyone


Goed dat iedereen weer aan het activeren is!

Voor de duidelijkheid: er lopen nu een paar dingen door elkaar.

Niet iedereen hoeft nu foto's te gaan maken voor de uitmarkt, alleen voor de stoel van anna en de schoenen van Zindzi is het fijn als er foto's zijn om duidelijk te maken wat het ontwerp is en wat je er mee kan.

Iedereen moet wel nadenken en ideeen bloggen voor een fotoshoot, die fotoshoot is bedoeld voor iedereen. oa voor een expo. Daar moeten we het dus met zn allen eens worden over een concept en dan doen we een echte profi fotoshoot met fotograaf etc.. dus nu alleen ideeen daarvoor...

Duidelijk?

Ik ben deze week in Rotterdam druk bezig maar volg het blog en ben wel telefonisch te bereiken. Jorge buigt zich over de uitmarkt. Zindzi, kiki en Anna: jullie kunnen hem om hulp vragen en bespreken hoe en wat. Hou dus een beetje contact.

Ik doe mn best er vrijdag bij te zijn, als er voor die tijd nog iets van me nodig is laat het me even weten. No problem!

Heel veel succes! Leuk om weer ergens tentoon te stellen, zeker op zo'n goeie plek en ook nog tijdens de uitmarkt, gaaf toch?

Anna/Kiki/Zindzi misschien is het leuk om foto's te maken op de uitmarkt met de bezoekers als model ofzo. de hema 1 uur fotoservice is er vlakbij dus die heb je zo opgehangen.. just a thought.. bye bye goodluck!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.