30-06-2009

hoe staat het er mee?


girls ,ik denk dat het handig is om even te weten hoe de werken er voor staan ? ik bedoel hoe veel is gedaan en nog gedaan moet worden,,zodat we de volgende stap kunnen zetten (presenteren )
als jullie dit even op het blog zetten :dan kunnen tobias en ik een paar dagen plannen om de werken af te maken
opsomming
1 hoe ver ben je?
2 hoe veel tijd heb je nodig om het werk af te maken ?
3 wat heb je daar voor nodig (matriaal) ?

xxj

4 opmerkingen:

  1. Voor het sjieke servies, moet ik zelf de kringloop winkels langs. Of als jullie iets geweldig moois goedkoops zien, kunnen jullie het ook kopen. Dat tafelkleed en die kopjes dan uiteindelijk maken is zo gedaan.
    Ik denk dat als ik die ikea kast+de pvc buizen heb, ik die kast best snel in elkaar heb. Maar dan moeten we die wel op één of andere manier krijgen. Misschien tussen 24 juli en 3 augustus, dan ben ik thuis. Ik zou er ook thuis aan kunnen werken. Daar is best de ruimte voor en mijn paapaa die me kan helpen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mijn schoenen zijn al ver richting af, ik moet alleen nog op een mooie manier die haakjes er in zetten, zodat de touwtjes eraan kunnen. verder is bijna alles af.
    de potloden stoel, daarvan kan ik de potloden nergens vinden, ik ga nog even zoeken, maar ik weet niet of ik ze ga vinden.
    en van de schuursponsjesstoel, daarvan moet ik ook die sponsjes kunnen bestellen. ik heb veel op internet gezocht, en ze zijn eigenlijk gewoon altijd duur, zo'n 60 cent perstuk is het goedkoopste wat ik kon vinden, dus daarvan moet ik weten of ik dat mag bestellen enzo, en dat moet dan waarscheinlijk via nowhere als bedrijf. als ik de sponsjes heb duurt hetniet heel lang meer om de stoel in elkaar te zetten.

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik heb de hele basis al, het enige wat ik nog moet doen is met de stof werken en het hoofd en de tieten ,voeten en de armen maken. en alles netjes afwerken. ook het klitteband niet te vergeten.
    dus het enige wat ik nog nodig heb is stof.
    smellyalaters

    BeantwoordenVerwijderen
  4. hee
    Ik heb een deel van de stukken stof al uitgeknipt, de anderen moeten er nog uit en aan erkaar genaait en gevult. lies stelde voor dat iemand me kon helpen die kan naaien, dat zou ik erg op prijs stellen. ben er waarschijnlijk nog best een tijdje mee bezig. wat ik nog nodig heb is vulling, en nog wat rolse stof voor de onderkant.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.