09-06-2009

Update: markerende meubels


Het gesprek met Lies was erg verhelderend en ik denk dat iedereen nu een beetje duidelijkheid heeft over welke kant het opgaat en wie wat gaat doen.

Zindzi:
Google grote potloden (groothandel/wholesale?), denk na over constructie.
Fay en Aloe: Spreken met elkaar af en maken concept en schetsen voor dieren object. (probeer ook het 'sporen' thema erin te verwerken op 1 of andere manier)
Anna: Stempelkontstoel, denkt na over constructie, maakt modelletje?
Camille en Fay: mini- documentaire over eindproces, plan van aanpak even kort op papier zetten. Wat wil je er in en hoe, etc..)
Kiki: Denkt na over meubel en haalbaarheid ervan, misschien zelfde principe toepassen op iets kleins? iets voor op tafel? En denkt na over performance tijdens expo.
Aloe: in later stadium, bezighouden met expositie design.

Voor allen geldt: maak je ideeen inzichtelijk! maak een goeie, duidelijke schets of model, even een stukje schrijven kan ook helpen. Binnenkort spreken we namelijk af met een handy-man die ons kan helpen met het technische gedeelte.


Verder hebben we besproken even een dag of 3/4 af te spreken om ons even volledig op het bouwen te storten. Dan zijn de producten klaar en kunnen we verder met de nog leukere dingen als het promoten, pARTi party organiseren etc. Over een aantal mogelijkheden hebben we het al gehad maar die houden we nog even van het interweb af, maar ze waren al superleuk!

Heeft iemand nog vragen, wensen, opmerkingen... go your gang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.