15-06-2009

What's the haps?


Hoe staat het ermee, dames?

Ik ga ervan uit dat iedereen akkoord is met de data die Lies heeft voorgesteld.

Al potloden online gevonden? Schetsen gemaakt? Gekeken wat je nodig hebt? Stukkie geschreven etc etc? Ik wil ook graag weer even bij elkaar komen om de vorderingen te bespreken en vooral te kijken welke materialen we moeten halen etc. Is zondag of zaterdag het handigst?

2 opmerkingen:

  1. Heey

    Ja die data zijn voor mij prima, er zijn alleen 2 dagen (za en zo) waarop ik eerder weg moet of later kom. Maar dat is niet zo´n groot probleem toch, de stoel komt wel af.
    Ik voor m´n stempelstoel zo´n ouderwetse simpele houten stoel in gedachten. Misschien kan ik die van de week op de kop tikken bij een kringloopwinkel, als ik weet hoeveel ik er aan kan uitgeven. Verder moet ik ff scharniertjes en iets voor het maken van een stempelkussen halen. (sponzen misschien).

    Dit weekend heb ik het erg druk dus weet nog niet of ik er dan bij kan zijn, maar dan kunnen jullie me wel via t blog bij praten he. Misschien lukt t zondag een uurtje, maar dat hangt ook van oa mn werk af.

    Greets

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hee hallo
    ik kan die potloden niet vinden, weet jij tobi misschien waar ik op kan zoeken(trefwoorden)? want ik vind zegmaar geen grote hoeveelheden.

    verder ben ik helemaal gesloopt. school haalt alle energie uit mij, maar dat is na morgen afgelopen:).

    ik ben dit weekend wel druk, voor mij is volgende week doordeweeks handiger,... maar we kijken wel evetjes.

    kusjes

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.